Betingelser for abonnement

Du køber ydelsen af Kalia Aps (CVR Nr.: 44442434), Vagtelvej 5, 2. th, 2000, Frederiksberg

 

Accept af abonnementsbetingelser

 

Ved din tilmelding accepterer du, at Habibi Dating må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt. Når du køber abonnement på en ”guldprofil” fornyer vi det automatisk indtil med dette abonnement fri for nogensinde at løbe tør for Guldprofil.

 

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

 

Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement, dog vil du blive opkrævet betaling jf. det valgte produkt opsiges det inden 7 dage før udløbstiden er det gældende for samme perioden, men gøres det efter trækkes der en løbende periode ekstra .

 

Opsigelsen af abonnementet påvirker ikke den profiltid der allerede er aktiveret på din profil.

 

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

 

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb i en evt. bindingsperiode jf. det valgte produkt.

 

Procedure for abonnementshævning

 

Løbende abonnementer bliver fornyet ca. 12 timer før din profiltid udløber. Det sker for at kunne garantere at du ikke løber tør for profiltid. Vi lægger naturligvis den overskydende profiltid oveni fornyelsesperioden.

 

Fortrydelsesret

 

Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte kundeservice for at informere om, at du har fortrudt dit køb. Profiler, der ikke er taget i brug, refunderes forholdsmæssigt til den resterende købte profiltid. Profiler, der er taget i brug, refunderes halvt i forhold til resterende købt profiltid for at kompensere for afholdte omkostninger.

 

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer

 

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og din Guldprofil vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres.

Benyttes denne knap logges du automatisk af.
PANIK