Handelsbetingelser

1 – Brugerbetingelser for profiler på Habibi Dating

 

 • Du skal være 18 år eller ældre for at oprette en profil på Habibi Dating

 

 • Når du opretter en profil på Habibi Dating, skal du som minimum udfylde alle de obligatoriske felter i oprettelsesformularen.

 

 • VIGTIGT: Ved at indtaste din e-mail adresse giver du os muligheden for automatisk at kunne fremsende en evt. ny adgangskode til dig, hvis du skulle glemme din adgangskode. Du accepterer samtidigt, at vi må sende nyhedsbreve og notifikationer til dig.

 

 • Det er ulovligt at indtaste en falsk, eller en andens e-mail adresse eller andre oplysninger relateret til andre personer end dig selv. Alle tilfælde af brug af urigtige oplysninger vil blive politianmeldt med oplysning af blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.

 

 • Habibi Dating accepterer ikke indhold i profilteksten med nogen pornografiske undertoner, hvilket også gælder for de billeder, du tilføjer din profil/fotoalbum.

 

 • Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.

 

 • Habibi Dating accepterer ikke, at du i dit profilnavn eller din profiltekst oplyser dit fulde navn, din adresse, dit telefonnummer eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig. Derfor er det heller ikke tilladt at linke til f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Youtube, din egen personlige hjemmeside eller andre sider der kan identificere dig.

 

 • Ved oprettelse af en profil på Habibi Dating giver du samtidigt samtykke til, at Habibi Dating må vise din profil for Habibi Datings brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på Habibi Dating. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, sexualitet og tilsvarende oplysninger, såfremt du har indtastet dem på din profil. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil.

 

 • Habibi Dating tilstræber, at sitet primært indeholder aktive profiler. Habibi Dating forbeholder sig retten til at slette inaktive profiler manuelt, såvel som via automatiserede slettejobs.

 

 • Habibi Dating forbeholder sig ret til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre profiler, der udnytter Habibi Dating kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødene, useriøse, usande, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et redeligt niveau. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

 

 • Profiler på Habibi Dating er personlige og må ikke overdrages eller deles. Overtrædelse heraf vil som udgangspunkt medføre sletning af profilen.

 

2 - Betingelser for brugen af Habibi Dating

 

2.1 - Beskeder og chat

 

 • Det er ikke tilladt at sende eller videresende beskeder på Habibi dating indeholdende kommercielt, anstødene, chikanerende eller diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer eller virksomheder.

 

 • Det er ikke tilladt at benytte chatten til spam og anden uanstændig henvendelse. Det er vigtigt, at den enkelte bruger, i alle tilfælde, husker at bibeholde en anstændig og redelig tone.

 

 • Habibi Dating kan til enhver tid, og uden varsel, slette indlæg og profiler, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

 

 

3 - Betingelser for indsendelse (upload) af billeder på Habibi Dating

 

3.1 - Betingelser for profilbillede

 

 • Profilbilledet må kun være af dig selv, hvorfor der ikke må fremgå flere personer på et profilbillede. Det er heller ikke tilladt, at der fremgår børn på profilbilleder. Billedet skal være nutidigt og du skal have brugsretten til billedet.

 

 • Profilbilledet må ikke indeholde spildplads (dvs. portrættet skal gå fra kant til kant), og det skal vende rigtigt.

 

 • Profilbilledet skal være et portrætbillede og af en sådan størrelse og kvalitet, at personen kan genkendes.

 

 • Profilbilledet må ikke indeholde links eller referencer til andre websites.

 

 • Profilbilleder må ikke virke voldeligt, truende eller på anden måde indeholde ting, som er i strid med loven.

 

 • Profilbilledet, hvor du kun er iført undertøj eller med seksuelle undertoner, må kun uploades i dit private fotoalbum og må ikke bruges som profilbillede (se punkt 3.2).

 

 • Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.

 

 • Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.

 

3.2 - Betingelser for billeder i fotoalbum

 

 • Billeder af børn, dagligdagsting, fra ferier eller lignende er tilladt herinde.

 

 • Billedet skal være roteret korrekt.

 

 • Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.

 

 • Billeder må ikke indeholde links eller referencer til andre websites.

 

 • Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.

 

4 - Generelle betingelser

 

Enhver form for henstilling fra en medarbejder hos Habibi Dating SKAL følges. Det er nødvendigt, at man er imødekommende overfor evt. advarsler og henstillinger. Advarsler gives, hvis Habibi Dating bedømmer, at den uønskede adfærd kan være til gene for de andre brugere og/eller sitet som helhed. Vælger man at ignorere disse, kan det medføre sletning af profil og/eller karantæne fra Habibi Dating, uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

 

5 - Råd om sikkerhed

 

Habibi Dating tilskynder alle brugere til at være varsomme overfor beskeder, der er skrevet på engelsk eller som ser maskin-oversatte ud. Dette kan være fup-beskeder, hvis hensigt kan være at lokke penge ud af folk. Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en besked fra en rigtig profil, bedes du kontakte kundeservice.

 

Habibi Dating råder alle brugere til ikke at videregive personlige oplysninger så som adresse og kreditkortnumre. Vi fraråder også, at man betaler for flybilletter eller lignende for andre profiler man ikke har mødt og kender fysisk.

 

Habibi Dating opfordrer alle brugere til ikke at give penge til personer, de ikke kender.

 

Hvis du mener at du er blevet frasvindlet penge eller andre værdier, anbefaler vi, at du anmelder det til os og politiet. Vi samarbejder gerne med politiet og leverer gerne data, der kan lette opklaringen. Slet ikke din profil før du har talt med vores kundeservice, så vi kan nå at sikre beviser.

 

6 - Andet

 

Habibi Dating vil løbende optimere og forbedre siden, så du som bruger altid nyder godt af den bedste funktionalitet. Habibi dating forbeholder sig retten til løbende at foretage ændringer på sitet, herunder at tilføje og fjerne funktioner.

 

Habibi Dating er underlagt ”Lov om behandling af personoplysninger” overfor Datatilsynet til at iagttage personers ret til anonymitet på Habibi Dating og udvise ansvarlig omgang med personfølsomme oplysninger.

 

Habibi Dating forbeholder sig alle rettigheder til alt materiale vist på websitet, herunder alle varemærker, logoer, billeder, fotos, animationer, videoklip, brugsvilkår og tekst. Det gælder også i forbindelse med levering af andre tjenester i tilknytning til brugen af Habibi Dating, eller tjenester som Habibi Dating har licens til at bruge. Ingen sådanne immaterielle rettigheder må kopieres, gengives, udgives, anvendes eller vises, uden skriftlig godkendelse fra Habibi Dating. Overtrædelser vil blive retsforfulgt af Habibi Dating eller andre rettighedshavere. Ved overtrædelse af ovenstående kan man pådrage sig erstatningsansvar jf. reglerne i almindelig dansk ret.

 

Habibi Dating forbeholder sig ret til når som helst at ændre nærværende brugsvilkår. Et medlem anses for at være informeret om sådanne ændringer, så snart de er udgivet på websitet. Ændringerne træder i kraft en måned efter udgivelse på websitet. For de medlemmer, som registrerer sig på websitet, efter ændringerne er udgivet, skal ændringerne gælde omgående, idet de nye Brugsvilkår udtrykkeligt godkendes ved registrering af medlemskabet.

 

Habibi Dating kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. Habibi Dating påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

 

Habibi Dating er yderst opmærksom på, at alle brugere skal kunne føle sig trygge og glade på vores site. Derfor opfordrer vi alle til at anmelde ethvert form for indhold, som de påskønner har til hensigt at nedgøre andre brugere eller sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser. Disse anmeldelser skal ske til vores kundeservice.

 

Husk nu, at ovenstående regler og retningslinjer er for at sikre dig den bedste og sikreste oplevelse.

 

Held og lykke med at finde din nye kæreste på Habibi Dating :-)

Benyttes denne knap logges du automatisk af.
PANIK